Algemene voorwaarden – Bedrijfskleding

  1. Aanlevering van Kleding: Bij het aanleveren van bedrijfskleding aan Online Revolution is de klant verantwoordelijk voor de kwaliteit en staat van de kleding.
  2. Aansprakelijkheid Bedrukking:Online Revolution is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken, schade of kleurafwijkingen die voortkomen uit het bedrukken van de door de klant aangeleverde kleding.
  3. Controle en Goedkeuring: De klant is verantwoordelijk voor het controleren van het ontwerp en de proefdruk alvorens goedkeuring te geven voor het bedrukken. Fouten of onjuistheden die na goedkeuring naar voren komen, vallen buiten de verantwoordelijkheid van Online Revolution.
  4. Kwaliteitsgarantie: Online Revolution streeft naar hoogwaardige bedrukking, maar kan geen garantie geven op kleurechtheid en duurzaamheid van de bedrukking op door de klant aangeleverde kleding.
  5. Afwijzing van Verantwoordelijkheid: Online Revolution wijst alle verantwoordelijkheid af voor schade aan de aangeleverde kleding die tijdens het bedrukken kan ontstaan, inclusief maar niet beperkt tot brandplekken, verkleuringen of beschadigingen.
  6. Klachtenprocedure: Klachten met betrekking tot de bedrukking dienen binnen 7 dagen na ontvangst van de bedrukte kleding schriftelijk te worden gemeld. Na deze periode worden klachten niet in behandeling genomen.
  7. Wijzigingen in Voorwaarden: Online Revolution behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen. Klanten worden op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen.

Door gebruik te maken van de diensten van Online Revolution voor het bedrukken van bedrijfskleding, gaat de klant akkoord met bovenstaande voorwaarden.

Copyright 2023 © All rights Reserved. Design by Online Revolution